Болнични профили Болнични профили

   Протекторите за стени, осигуряващии хоризонтална защита на стената, са комбинация от удароустойчивост и добра външност. Монтират се  на едно или две нива и защитават стени, изложени на интензивен трафик. Използват се най - често в болници, като предпазват стените от ожулвания, надрасквания и същевременно осигуряват на хората парапет за да се придържат. Те са изработени от алуминиев носещ профил  и твърдо  PVC  покритие в цвят.  Цветът може да се избере от цветови каталог. За да се осигури стерилност на болничната среда, PVC покритието е антибактериално, защитено с тестове и сертификат. Всички линейни елементи са придружени от завършващи части – капачки и дъгообразни парчета. За преминаване в друга плоскост  се предвиждат вътрешни и външни ъгли. За предпававе на вертикалните ръбове се използват PVC ръбохранители. 

Табличен вид

Продукти

Протектор за стена

PVC протектор за стена - хоризонтален. Ширина на профила 200мм. Профила е с дължина 4м. Антибактериален. Състои се от: алуминиев носач, PVC покритие и гумен уплътнител. Предлага се в различни цветове.Цената е на линеен метър без ДДС. 

Цена: 38.60лв.
Брой:

Протектор за стена

PVC протектор за стена - хоризонтален. Предпазва стената на болничната стая или коридор от одраскване и ожулване от столове, болнични колички и други. Протектора се състои от: алуминиев носач, PVC покритие и гумен уплътнител. Профила е антибактериален. Ширина на профила 152мм. Профила е с дължина 4м. Цената е на линеен метър без ДДС. 

Цена: 32.00лв.
Брой:

Завършваща капачка

Цената е на бройка без ДДС.

Цена: 6.60лв.
Брой:

Завършваща капачка

Цената е на бройка без ДДС.

Цена: 4.00лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.

Валути

Нови продукти