Алуминиеви изтривалки Алуминиеви изтривалки

Изтривалките от сериите HD60 и HD40 са специално разработени за входни области с тежък до екстремен трафик - офис сгради, болници, супермаркети, молове, ресторанти, кафенета, производствени сгради и други. Всички изтривалки са от т.нар. "затворен тип", при който отпадъците и боклуците попадат в специалните улеи между профилите и лесно се почистват с прахосмукачка или метла. Изтривалките могат да се поръчват във всякакви комбинации от вложки, съобразно търсените почистващи свойства и предпочитанията на клиента. Продуктовите ни серии HD60 и HD40 са напълно съвместими и можете да комбинирате профили от едната серия с профили от другата. По този начин създаваме изтривалки, конкретно съобразени с нужните на клиента почистващи свойства.Изтривалките могат да бъдат за вграждане в легло с рамка и за последващ монтаж с рампов профил. Изтривалките са изработват по поръчка с размери на клиента, като срокове за производство и доставка са максимално скъсени. В рамките на 3 до 5 работни дни. Цените са на квадратен метър без ДДС. 

Табличен вид

Продукти

HD60 Brush Active - мокетени вложки с монофилни влакна BRA

 HD60 Brush Active - алуминиеви профили и износоустойчив мокет с полиамидни монофилни влакна, които функционират като хиляди малки четки за ефикасното отстраняване на мръсотията и попиване на влага. Поради своята структура, рязан тъфт, мокетът се характеризира с лесното си почистване и способността си за попиване на голямо количество вода. Този модел изтривалки са подходящи за външна и вътрешна употреба.

Цена: 487.04лв.
Брой:

HD60 Carpet - мокетени вложки RIB

 HD60 Carpet - този модел е изграден от алуминиеви профили и висококачествен мокет тип RIB, с отлични попиващи и почистващи свойства. С този модел най-ефективно се отстраняват прахта и влагата във вътрешните входни области - зоните за фино почистване и попиване на влага.

Цена: 361.86лв.
Брой:

HD60 Rubber - EPDM каучук RBU

 HD60 Rubber – изтривалка от алуминиеви профили с EPDM гумени вложки, ефективно отстраняващи полепналите по подметките камъчета, кал и едри частици. Каучуковите вложки са произведени от подбрани материали, притежават UV устойчивост и устойчивост на атмосферни влияния. Моделът е подходящ за вътрешна и външна употреба, в зоните за грубо и фино почистване.

Цена: 459.66лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.

Валути

Нови продукти