Профили за стъпала

Табличен вид

Продукти

Ръб за стъпало 8х17х20мм

Алуминиева стъпална лайсна за предварителен монтаж ,на стъпала за 8мм настилки-ламиниран паркет,керамични плочки и други.Предимство на този профил е ,че благодарение на двустранното си закрепване ,осигурява по голяма здравина и защита на двете повърхности.
Цена: 15.55лв.
Вижте детайли

Защитен ръб за стъпало 24х10мм

Алуминиев профил за стъпало- последващ монтаж.Залепва се с монтажен силикон или при ваша заявка се разпробива за да монтирате с открит винт. Височина -10мм Широчина -24мм
Цена: 7.92лв.
Вижте детайли

Защитен ръб за стъпало 24х20мм

Алуминиев профил за стъпало- последващ монтаж.Залепва се с монтажен силикон или при ваша заявка се разпробива за да монтирате с видим винт. Височина -20мм Широчина -24мм
Цена: 8.80лв.
Вижте детайли

Защитен ръб за стъпало 36х18мм

Алуминиев елоксиран или натурален борд за стъпало.Предпазва ръба от нараняване ,като същевремено има и противоплъзгаща функция благодарение на широката набраздената повърхност по хоризонтала. Размери-36мм по хоризонтала/18мм по вертикала.
Цена: 4.09лв.
Вижте детайли

Защитен ръб за стъпало 42х22мм

Натурален алуминиев профил.Предпазва ръба от нараняване ,като същевремено има и противоплъзгаща функция благодарение на широката набраздената повърхност по хоризонтала. Размери-42мм по хоризонтала/22мм по вертикала.
Цена: 4.53лв.
Вижте детайли

Ръб за стъпало 24х10мм-ДЪБ

Алуминиев фолиран ръб за стъпало.
Цена: 19.86лв.
Вижте детайли

Ръб за стъпало 24х10мм-БУК

Алуминиев фолиран ръб за стъпало.
Цена: 19.86лв.
Вижте детайли

Защитен ръб за стъпало-55х32мм

Алуминиев елоксиран профил.Предпазва ръба от нараняване ,като същевремено има и противоплъзгаща функция благодарение на карборундовата лента и набраздената повърхност по хоризонтала. Размери-55мм по хоризонтала/32мм по вертикала. Карборундовата лента е самозалепваща се с битумно лепило.
Цена: 43.56лв.
Вижте детайли

Ръб за стъпало 9мм-заоблен

Алуминиев профил за предварителен монтаж ,на стъпала за 9мм настилки-ламиниран паркет,керамични плочки и други. Предимство на този профил е ,че благодарение на двустранното си закрепване ,осигурява по голяма здравина и защита на двете повърхности.
Цена: 11.42лв.
Вижте детайли

Завършващ профил с отвор-12.5мм

Алуминиев елоксиран за настилки. Има много широко приложение.Използва се за оформяне ръбовете на стъпала, като външни или вътрешни ъгли , завършващи профили за керамика, ламинат, паркет.Плавен преход от една настилка към друга.Той не само улеснява монтажа на съответната настилка ,но и я защитава от нараняване придава и завършен вид. Височина -12.5мм
Цена: 10.91лв.
Вижте детайли
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.

Валути

Нови продукти