Болнични протектори

Дата: 2013-02-07

Какво предпазва болниците от допълнителни ремонти

 

Предстоят много поръчки за  ремонти на болниците – ремонти, наложителни и отлагани с години. Средствата, отделяни за това, са оскъдни и е важно те да се вложат разумно.

 

    ЗАЩИТА НА СТЕНИТЕ

      Протекторите Уником  се препоръчват за коридори, входни предверия и зони, изложени на тежки и чести удари  в хотели, ресторанти, училища, офиси, магазини, складови помещения, клиники, домове за стари хора, чакални в здравни и в други обществени сгради. В тях стените на коридорите, външните ъгли и вратите са изложени на безкраен пешеходен трафик и постоянни удари с носилки и инвалидни колички.

 

    Протекторите Уником, осигуряващи хоризонтална защита на стената, са комбинация от удароустойчивост и добра външност. Монтират се  на едно или две нива и защитават стени, изложени на интензивен трафик. По остри ръбове и аксесоари с ъгли се натрупват множество замърсявания и са най-трудната част за почистване. Поради тази причина, протекторите от този тип са със заоблени профили и аксесоари.Този защитен парапет е  идеален за всички обществени сгради.

                

 

С протектора УНИКОМ едновременно защитаваме както стените от повреди,така и хората,които разчитат да се предпазят от подхлъзване или опасни микроби.

 

АНТИБАКТЕРИАЛНА ЗАЩИТА

  С ъгловите вертикални и стенните хоризонтални протектори УНИКОМ може да бъде намерено решение по отношение както на функция, така и визуален дизайн. В допълнение, за са се осигури стерилност на болничната среда, PVC покритието е антибактериално, защитено с тестове и сертификат.

 

Протекторите Уником са устойчиви на удар, бактерии и препарати за почистване, предпазват от драскотини, ожулвания и вдлъбнатини на стените. Те са изработени от алуминиев носещ профил  и твърдо  PVC  покритие в цвят. Разделени са с гумен уплътнител за буфер.

Профилите се предлагат основно в 4 пастелни цвята, които лесно и удачно участват във всякакъв дизайн.

 

Протекторите се монтират препоръчително на 80 см над пода за горен ред и над подовия перваз за долно ниво на защита. Скобите на протекторите с отстояние от стената се разполагат хоризонтално през 60 см.

 

Всички линейни елементи са придружени от завършващи части – капачки и дъгообразни парчета. За преминаване в друга плоскост  се предвиждат вътрешни и външни ъгли.

 

ПРЕДПАЗВАНЕ НА РЪБОВЕТЕ

 

Комбинирайки елегантност и здравина, протекторите  УНИКОМ за ъгли са идеално приспособени да предпазват и декорират 90-градусови ъгли. Ъглите са най-уязвимите части от стената. Навсякъде, където има голям трафик на хора, легла и инвалидни колички и дори столове, които постоянно се движат, защитата на  ъглите  спестява средства и разходи за бъдещи ремонти.

 

              

 

       

Количка

Количката е празна.

Валути